avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 505 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna seara.Am iesit la pensie de drept la ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna seara.Am iesit la pensie de drept la 01.07.2024.Eu mai beneficiez ...

Buna seara.Am iesit la pensie de drept la 01.07.2024.Eu mai beneficiez de recalculare,pana acum 06.10.2024 nu am primit nimic.Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 21:46, 6 Octombrie 2024
Urmează să primiți și decizia de recalculare pe legea 360/2023.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu am primit nic pana la aceasta data recalcularea .menționez ... Toader  ion Toader ion Nu am primit nic pana la aceasta data recalcularea .Menționez ca am ieșit la pensie în data de 06.06.24. Cele intimpla? (vezi toată discuția)
Buna ziua, in conformitate cu prevederile legii 360/2023- anexa ... coroamad coroamad Buna ziua, In conformitate cu prevederile Legii 360/2023- Anexa 6 societatea a emis adeverinte fostilor salariati. Fiind continuatoarea unor entitati de ... (vezi toată discuția)
Am iesit la pensie pentru limita de varsta cod n10 la varsta ... porumbel constantin porumbel constantin Am iesit la pensie pentru limita de varsta cod N10 la varsta de 58 de ani si 8 luni cu stagiul complet 35 de ani .Stagiul complet de cotizare 44 ani 6 luni ... (vezi toată discuția)