avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 462 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Pui de ciobanesc pe firma?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Pui de ciobanesc pe firma?

Buna ziua!
Ce act ar trebui facut de catre o persoana fizica pt a putea trece un pui de ciobanesc pe firma? Mai exact, am primit un catel, care va deveni caine de paza al firmei, dar as vrea sa fac ceva acte pe el, astfel incat firma sa imi deconteze mancarea si vizitele la medic pt el.
Multumesc anticipat!
Ultima modificare: Luni, 7 Octombrie 2024
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Vreau sa-mi recuperez cainele.... roxanaj roxanaj Si spun asta pentru ca s-ar putea sa fi facut o greseala tampeasca. Mai exact am o catea de un an si jumatate care este ceva ciobanesc cu habar n-am ce ,dar ... (vezi toată discuția)
Problemă cu-n cabinet veterinar! Andrada Adda Andrada Adda Buna seara, am apelat aici pe forum in speranta ca cineva ma poate ajuta, sau ma poate sfatuii in problema mea cu-n cabinet veterinar! Problema a început ... (vezi toată discuția)
Recuperare catel AndreeaP14 AndreeaP14 Buna ziua, acum cativa ani am primit un pui de catel. L-am tinut la bloc cateva luni pana s-a facut mare, apoi am vorbit cu un prieten sa i-l vand lui, ... (vezi toată discuția)