avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 376 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Spor de conducere 25%, din salariu pentru inginer sef ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Spor de conducere 25%, din salariu pentru inginer sef si contabil sef

Spor de conducere, inginer sef si contabil sef
Buna ziua! Va rog, un ajutor. In perioada 1980-1990, un inginer sef si contabil sef avea si spor de conducere de 25% din salariu. Aceasta suma nu este cuprinsa in cartea de munca, apare doar in statul de plata. Suma, la care s-au virat contributiile la stat. Rog, conform legii 57/1974, ce articol trebuie trecut in adeverinta, pentru a fi eliberata?
Multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: NICULIN , utilizator 21:48, 7 Octombrie 2024
Adeverinta trebuie sa fie eliberata cu respectarea modelului anexei 6 din legea 360/2023.
Multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Majorare salariala intre 5-25% brezel brezel exista ceva lege care reglementeaza majorarile de salariu intre 5%- 25% pt.sporurile de calculator care sau platit inainte de anul 2001 si daca se iau in ... (vezi toată discuția)
Sporul pentru munca prestata in timpul noptii Doina Elena Doina Elena Va rog sa imi spuneti daca sumele platite pe statul de plata pentru ore de noapte, in perioada 1979-1990, au facut parte din baza de calcul pentru contributia ... (vezi toată discuția)
Probleme luare in calcul sporuri la metrorex sunsray sunsray Bună ziua, Mama mea - care a lucrat la metrou la fel ca tatăl meu care a decedat - a solicitat ieșirea la pensie și tocmai a primit de curând decizia ... (vezi toată discuția)