avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 637 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... De ce din salariile compensatorii se oprește ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

De ce din salariile compensatorii se oprește impozit,cas,cass. ...

De ce din salariile compensatorii se oprește impozit,cas,cass. Dacă mă angajez de ce îmi oprește taxe de doua ori
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:28, 7 Octombrie 2024
Codul fiscal reglementeaza retinerea impozitului si contributiilor ... de exemplu:
139 - Baza de calcul al contribuției de asigurări sociale în cazul persoanelor fizice care realizează venituri din salarii sau asimilate salariilor
(1) Baza lunară de calcul al contribuției de asigurări sociale, în cazul persoanelor fizice care realizează venituri din salarii sau asimilate salariilor, o reprezintă câștigul brut realizat din salarii și venituri asimilate salariilor, în țară și în alte state, cu respectarea prevederilor legislației europene aplicabile în domeniul securității sociale, precum și a acordurilor privind sistemele de securitate socială la care România este parte, care include :
....
q) veniturile reprezentând plăți compensatorii suportate de angajator potrivit contractului colectiv sau individual de muncă.
...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozitarea salariilor compensatorii(noul cod fiscal 2016). soringafton soringafton Stiti cumva daca salariile compensatorii se mai impoziteaza incepand cu 1 ianuarie 2016 (noul cod fiscal)? (vezi toată discuția)
Buna ziua, pentru zilele de concediu medical se calculeaza cas ... elservconstruct elservconstruct Buna ziua, Pentru zilele de concediu medical se calculeaza cas ? Multumesc ! (vezi toată discuția)
Plafonare cass Ioana Cornescu Ioana Cornescu Noul Cod fiscal a plafonat suma (anuala/lunara) la care se calculeaza cota de 5,5% datorata cu titlu de CASS? Am citit la un moment dat ceva in acest sens, ... (vezi toată discuția)