avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 583 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua! in urma cu ceva timp am pierdut CI a ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua! in urma cu ceva timp am pierdut CI a masinii; am mers ...

Buna ziua! in urma cu ceva timp am pierdut CI a masinii; am mers la RAR si am facut duplicat dar pe aceasta carte nu este trecut numele meu si nr de inmatriculare al masinii. Pentru a putea face radierea masinii cum trebuie sa procedez?
Cel mai recent răspuns: Olga Tanasa , Consultant asigurari 13:57, 10 Octombrie 2024
Procedura de radiere nu s-a modificat . Pe noul model de CIV nu mai sunt trecute nici datele prprietarului si nici numarul de inmatriculare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort - proprietate auto jean66 jean66 Buna ziua, as avea urmatoarea problema : fiind in cursul divortului, sunt amenintat de sotie ca va radia din circulatie autoturismul familiei. achizitionat in ... (vezi toată discuția)
Anulare impozit in cazul vanzarii masinii johnny37 johnny37 Buna ziua, Am o nelamurire legata de impozitul auto si as dori daca poate cineva sa ma ajute. Eu sunt din Falticeni, jud. Suceava si in august 2008 am ... (vezi toată discuția)
Acte masina pierdute Enacheioana_m Enacheioana_m Buna ziua, In urma cu 4 luni am avut un accident cu masina adusa din Belgia. Aveam numere provizorii(rosii) si nu am reusit decat sa merg la RAR ... (vezi toată discuția)