buna ziua!
ma numesc sandra si sunt de meserie muzician.in urma cu 3 ani,alaturi de 3 colege am infiintat un cvartet clasic,alaturi de care am sustinut numeroase conxcerte,am facut cd-uri in colaborare cu artisti cunoscuti atat in romania cat si in strainatate.mentionez ca pe toata aceasta perioada am semnat un contract de exclusivitate cu o agentie de impresariat.la sfarsitul lunii mai,din motive conflictuale cu una dintre colege,noi celelalte 3 am hotarat sa parasim grupul,deci am reziliat contractul.in acest moment,acest cvartet inca mai exista,cu acelasi nume,insa alte 3 fete..desigur,colega cea veche ramanand sub titlul de lider al grupului.numele cvartetului era cvartet passione.pe tot parcursul contractului noi am postat anunturi pe internet,am deschis o pagina de hi5 si facebook cu poze din sedinte foto si concerte.
in urma cu cateva zile,ex colega noastra ne-a trimis un e-mail prin care ne ameninta ca ne da in judecata,intrucat ea s-a dus la osim si a inregistratassione Strings si ca din acest moment este considerat abuz existenta altor fotografii decat cele ale grupului actual.personal ,ne simtim lezate,pentru ca aceasta domnisoara si managerul de care ne-am despartit au abuzat excesiv de toate investitiile care au fost facute pe perioada contractului(piese,partituri,emitatoare,rochiiinregistrari)
greseala noastra a fost ca nu am semnat nimic la nici una din inregistrarile pieselor,asadar,dumnealor s-au folosit de piesele trase de noi in studio,mergand la diverse emisiuni si facand playback,insa pe banda fiind cvartetul vechi.
nu sunt o persoana conflictuoasa,dar totusi as dori sa stiu in ce masura amenintarile acestei domnisoare sunt fondate si ct de expuse suntem noi la un eventual proces.si daca ar fi posibil sa stiu daca exista vreun mod de a demonstra ca interpretarea mea a fost folosita abuziv de catre altcineva.
in final va atasez o parte din mailul primit,ca sa fie si mai precis
cu multumiri,
SANDRA
Conform certificatului de inregistrare a marcii ,, " cu nr. 102039 la Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci, dreptul de utilizare a marcii ,," la clasa 41 apartine x. Folosirea de catre alte persoane este interzis prin legea 84/1998 privind marcile si indicatiile geografice.
.
Acest e-mail de atentionare precum si celelalte probe ( hi5, youtube, anunturi gratuite etc..) care deja fac parte din dosarul ce-l voi inmana avocatului grupului Passione, vor constitui probe in instanta ce vor demonstra folosirea abuziva a marcii Passione .
Conform legii 8/1996 a dreptului de autor si a drepturilor conexe, folosirea imaginii si numelui ,, x" (contractul Violetei Dumitru se afla in derulare ), constituie abuz.
Aveti la dispozitie sapte (7) zile de la primirea acestui e-mail- pentru stergerea reclamelor, anunturilor, filmelor si orice alta forma de inducere in eroare ce poate produce confuzie publica asupra numelui P si a membrilor Trupei P.
In caz contrar va asumati riscurile unui proces, si repercursiunile produse de acesta atat voi cat si persoanele care v-au sprijinit si au postat materialele pe surse publice de informare.