avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1100 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Completarea declarației 390
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Completarea declarației 390

Buna ziua! Firma din Romania, platitoare de TVA, vinde marfa catre un client NON-UE, dar marfa a fostr transportata pe teritoriul UE. Documentele in vama au fost intocmite ca la o LIC.
Daca cei din vama au incadrat tranzactia la LIC, in 390 pe cine trec, pe clientul clientului meu, cel la care a ajuns marfa?
Intrebare: cum consider tranzactia: LIC sau export? Daca este LIC, pe cine trec in 390, avand in vedere ca factura este intocmita catre un client NON-UE iar marfa nu paraseste teritoriu UE?
Multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 9 Octombrie 2024
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

> tva vanzare extracomunitara element94 element94 Buna ziua. Daca o I.I neplatitoare de TVA vinde marfa din UE prin internet unei firme non-UE care este scutita TVA - se factureaza TVA ? (vezi toată discuția)
Tva extracomunitar stegeran stegeran Buna ziua. Am o problema si cautand pe forum nu m-am lamurit. Firma din Romania platitoare de TVA realizeaza un prototip pentru un produs pentru un client din ... (vezi toată discuția)
Achizitie intracomunitara umata de export animis animis Buna Daca puteti sa ma ajutati si pe mine cu un sfat. Cumpar din Polonia legume si le transport cu microbusul meu. Le aduc in Romania si ulterior vand toata ... (vezi toată discuția)