avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 306 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Primăria a făcut drum de exploatare pe proprietatea ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Primăria a făcut drum de exploatare pe proprietatea mea, l ...

Primăria a făcut drum de exploatare pe proprietatea mea, l -a intabulat. Ce drept am?
Cel mai recent răspuns: Silvia Dora , utilizator 12:51, 11 Octombrie 2024
A făcut drum fără să vă înștiințeze? Primăria e bună de plată. Trebuie să vă despăgubească.

Mulțumesc!
Dorin Voicilas a scris:

A făcut drum fără să vă înștiințeze? Primăria e bună de plată. Trebuie să vă despăgubească.

Sigur a făcut primăria? Ce anume exploatează?
Pe titlu de proprietate e trecut că ne învecinăm cu drum de exploatare.( e un drum de pământ, agricol, cu acces la terenuri) Pe harta de la ancpi apare ca întabulat și se suprapune cu o parcela de pe titlu( din harta de la topograf am văzut) .Nouă ne lipsește o parte din teren, după măsurători.

adriandimitriu a scris:

Sigur a făcut primăria? Ce anume exploatează?

titlurile de proprietate sunt ... aproximative. masuratorile cadastrului sunt cele pe care va puteti baza.. cereti explicatii comisiei de fond funciar, daca mai este. e foarte tarziu, totusi. restituirile au inceput prin 1993
Ultima modificare: Vineri, 11 Octombrie 2024
adriandimitriu, utilizator

Alte discuții în legătură

Se poate modifica parcelare terenurilor si cadastru? iuliy iuliy am unteren pe care sa apucat o persoana sa construiasca pt ca acolo i sa facut cadastru(persoana avea terenul langa mine) am vazut ca cadastru a facut dupa ... (vezi toată discuția)
Cadastru pentru 2 terenuri. posibilitate comasare a acestora Tudor Calin Tudor Calin Buna ziua, Sunt proprietarul a doua terenuri extravilane agricole. Acestea sunt intr-o tarla de suprafata mare, unde un procent de 30% din tarla este ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate, delimitare parcele, apia L_Eva L_Eva Buna ziua, parintii mei au primit inapoi conform legii fondului funciar in jur de 6 ha de pamant in extravilan intr-un mic sat din Transilvania. Anul acesta ... (vezi toată discuția)