avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 999 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua, in prima instanță sentința civilă a ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua, in prima instanță sentința civilă a fost una favorabilă ...

Buna ziua, in prima instanță sentința civilă a fost una favorabilă mie adică sa anulat pw .Motivația instanței pe scurt, proba biologică de sânge cu rezultat 0 primează in raport cu 0,04 valoare alcooltest( drager 7410). Poliția a făcut apel. In toate spetele găsite pe rețelele de socializare totul se oprește aici ,nu am găsit nici un comentariu despre ce sa întâmplat până la final adică hotărâre definitivă și irevocabilă. Credeți că cererea(apelul) politiei de anulare a sentinței de fond e posibil sa fie acceptată ? Vă mulțumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Etilotest drager 7410 Mayr Mayr etilotest marca Drager 7410 este omologat in Romania?- cum soluționeaza curtea de apel in cazul ca nu este omologat , cu aceasta motivație , un caz sub ... (vezi toată discuția)
Se poate contesta acest proces verbal? Samoschi Samoschi Reținerea permisului Petru 90 de zile pentru alcool 0,12Mg/L Și 9puncte amendă=1305 lei? Mulțumesc! (vezi toată discuția)
Refuz etilotest, accept probe biologice therider109 therider109 Buna seara, Am tot cautat un raspuns pe forum, dar nu l-am gasit. In urma cu doua seri, varul meu a condus masina. A fost oprit de un echipaj de politie, el ... (vezi toată discuția)