avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 434 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Copac răsturnat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Copac răsturnat

Bună ziua! Am și eu o nelămurire legata de un copac răsturnat peste niște fire de curent. În urma unei furtuni, un castan uscat s-a răsturnat peste un stâlp de curent, acum stau sprijiniți ambii pe alt copac firele fiind în tensiune. Zona este zonă de pădure, firele respective alimentează doua gospodării mai izolate. Copacul și stâlpul nu sunt pe proprietăți private, iar de la electrica, după n sesizări și poze și asa mai departe, ni s-a comunicat că tăierea copacului revine în sarcina proprietarului, cu acordul primăriei și în colaborare cu cei de la electrica.. Doar ca respectivul copac nu se afla pe proprietate privata. În acest caz, nu cei de la electrica ar trebui sa îl taie și sa schimbe stâlpul rupt? Mulțumesc anticipat!
Ultima modificare: Joi, 10 Octombrie 2024
Blue43, utilizator

Alte discuții în legătură

Cine taie arborele? utilizatorx utilizatorx Buna ziua! Am o proprietate la tara, intr-o zona cam izolata, unde nu am mai fost de 1 an... Langa gard, in curtea mea este un salcam, crescut de la natura ... (vezi toată discuția)
Cine trebuie sa taie crengile dintre firele de curent? flori54 flori54 Cine trebuie sa taie crengile dintre firele de curent? Am 2 nuci pe domeniul public care acum sunt foarte masivi și ajung printre crengile de curent ... (vezi toată discuția)
Brazi taiati ilegal delgaz grid KR15T0 KR15T0 La cabana mea din Bucovina am avut supriza neplacuta sa constat ca in 3 zile cat am fost plecat, mi-au fost taiati 6 brazi inalti de 20 de metri (aprox 40cm ... (vezi toată discuția)