avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 556 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Cine taie arborele?
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Cine taie arborele?

Buna ziua!
Am o proprietate la tara, intr-o zona cam izolata, unde nu am mai fost de 1 an...
Langa gard, in curtea mea este un salcam, crescut de la natura care are vreo 3-4m si crengile ating firele de curent si e posibil ca in caz de furtuna sa se rupa (firele). Stalpul de curent e pe domeniul public. Pe mine nu ma deranjeaza daca cei de la curent taie crengile.In atare situatie eu sunt obligata sa protejez cablurile statului? Ca nu am cum sa ma urc in copac necum sa utilizez o drujba.
Sunt obligat sa tai eu, preventiv crengile? Ca prin oras, pe domeniul public se toaleteaza copacii de catre primarii. Sau sa trimit UNDE??? o instiintare ca sunt de acord sa fie taiate crengile. vecinii nu sunt cooperanti si costurile deplasarii acolo sunt ridicate.
multumesc
Cel mai recent răspuns: BEJENARU PETRU , Expert judiciar 11:41, 8 Decembrie 2013
Daca salcamul, este in curtea dumneavoastra, atunici dumneavoastra trebuie sa protejati firele de curent electric.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cine trebuie sa taie crengile dintre firele de curent? flori54 flori54 Cine trebuie sa taie crengile dintre firele de curent? Am 2 nuci pe domeniul public care acum sunt foarte masivi și ajung printre crengile de curent ... (vezi toată discuția)
Obligatie taiere crengi utilizatorx utilizatorx Buna ziua! Peste curtea mea, orin aer trece cablul de la stalpul de curent, precum si cel de internet care deservesc o casa vecina. E virba despre case de ... (vezi toată discuția)
Brazi taiati ilegal delgaz grid KR15T0 KR15T0 La cabana mea din Bucovina am avut supriza neplacuta sa constat ca in 3 zile cat am fost plecat, mi-au fost taiati 6 brazi inalti de 20 de metri (aprox 40cm ... (vezi toată discuția)