avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1030 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Ajutor pentru încălzire pentru pensionari Bună ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Ajutor pentru încălzire pentru pensionari Bună seara, sunt ...

Ajutor pentru încălzirea locuințelor pentru pensionari
Bună seara, sunt pensionară și as vrea să știu dacă sunt eligibilă pentru ajutorul de încălzire, Sezonul trecut am fost eligibilă ,pensia mea a rămas aceeași ,de-asemenea și soțul meu este pensionar .Vă rog să-mi spuneți dacă sau schimbat regulile și cum trebuie să procedez. Va mulțumesc anticipat pentru răspuns.
Ultima modificare: Joi, 10 Octombrie 2024
pchtrz, utilizator

Alte discuții în legătură

Bună seara, sunt pensionară și as vrea să știu dacă sunt ... pchtrz pchtrz Bună seara, sunt pensionară și as vrea să știu dacă sunt eligibilă pentru ajutorul de încălzire, sezonul trecut am fost eligibilă ,pensia mea ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, pentru un cetatean strain (italia) cu carte de rezidenta ... ghiumusa ghiumusa buna ziua, pentru un cetatean strain (Italia) cu carte de rezidenta permaneneta, cu pensie minima 1125 lei,este eligibil sa primeasca cardul sprijin pentru ... (vezi toată discuția)
Ajutor pentru sotul supravietuitor PD PD Buna seara, Va rog sa-mi spuneti daca mama mea pensionara CAP cu pensie 350 ron mai are dreptul la ceva ajutor dupa moartea tatalui meu care si el era ... (vezi toată discuția)