avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1314 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna Am si eu o intrebare in legatura decontarii ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna Am si eu o intrebare in legatura decontarii navetei. Desfasor ...

Buna
Am si eu o intrebare in legatura decontarii navetei.
Desfasor naveta ciu masina proprie din cauza ca nu exista mijloc de transport in comun intre domiciliul meu si scoala unde predau. Iar decontare se face astfel> se ia in calcul valoarea unui abonament pe 28 km care este de 520 si se calculeaza cu regula de trei simplu pentru distanta mea care este de 24 km o suma mai mica de aprox 420. Care este modul de calcul pentru decontare navetei conform legii in cazul meu. In lege este mentionat distanta similara nicdecum calcul de regula trei simplu. Poate cineva sa-mi explice ce pot face in aceasta situatie?

Alte discuții în legătură

Decont navetă profesori _lorica_ _lorica_ Bună seara, Am o problemă cu decontarea navetei și aș vrea să știu părerea dvs. 1. Între localitatea de domiciliu și școală sunt 18 km, dar nu ... (vezi toată discuția)
Decontare naveta cadre didactice maria-m maria-m daca un cadru didactic navetist parcurge distanta de la domiciliu la locul de munca 50 km si are cursuri sa zicem 4 zile pe saptamana x4 saptamani-16 zile ... (vezi toată discuția)
Decontare navetă profesori Prof. David Prof. David Bună seara! Sunt cadru didactic și fac naveta cu un mijloc de transport în comun. În lunile incomplete, ex. februarie 2021, 1-5 vacanță, 8-28 ... (vezi toată discuția)