avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1117 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Am semnat un contract cu o firma de brokeraj financiar ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Am semnat un contract cu o firma de brokeraj financiar ...

Bună seara! Am o problema și as dori un sfat! Am semnat un contract cu o firma de broker financiar pentru a ma ajuta cu biroul de credit și un imprumut. Intr.adevar m.au scos din biroul de credit dar ma tot plimb de o luna pe la mai multe banci fara scucces,ei fiind in alt oras decat mine si doar spunandu.mi ca pot incerca pe la diferite banci. Specific ca am semnat contractul pe telefon ,fara a ma intalni cu cineva. Întâmplător Am aflat ca aceasta firma nu este chiar un real ajutor plus ca,am înțeles ca acel contract este plin de clauze abuzive.Cum as putea sa renunț la contractul cu ei fara a avea probleme. Sau ce ar trebui făcut? Va mulțumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 09:09, 13 Octombrie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu cred ca veti putea rezilia contractul, fara sa platiti la zi comisioanele catre firma de brokeraj, pentru serviciile care vi le-a prestat.

Platiti comisionul, si apoi reziliati contractul de servicii financiare.
Țin sa specific ca am vrut sa scriu Broker dar autocorectorul..... în legătură cu problema mea , mi s.a cerut semnătura pe o hârtie sa o poată folosi pt o aplicație și mi sa spus ca se poate face împrumutului doar ca în alt oras decat cel în care eu ma aflu, Adică sunt niște lucruri care nu sunt chiar ok.
Păi v-am spus mai sus ce aveți de făcut în acest caz.
Plătiți brokerului comisionul la zi, și apoi reziliați contractul.

Dvs ce doriți să faceți`?
Și de ce ați apelat la serviciile unui broker`?
Nu puteți merge personal să negociați cu băncile`?
Ultima modificare: Duminică, 13 Octombrie 2024
Dapix, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Frauda firma intermediere credite Alberto96 Alberto96 Bună seara, expun următoarea speță: Persoana fizica a încheiat un contract de prestare servicii cu o firma de consultanta juridica și Intermediere ... (vezi toată discuția)
Am semnat un contract cu o firma de brokeraj dar m-am răzgândit ... Madboy1 Madboy1 Am semnat un contract cu o firma de brokeraj dar m-am răzgândit și nu am luat nici un credit. Menționez că reprezentantul firmei de brokeraj refuza sa ... (vezi toată discuția)
Probleme credit refinantare marius271 marius271 Buna ziua , am o problema legata de un credit ( refinantare ) . Am sa incerc sa fiu scurt si la subiect . In urma cu aprox. 5 ani am luat un credit de nevoi ... (vezi toată discuția)