avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 688 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua. S-a deschis un proces ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua. S-a deschis un proces ...

Buna ziua.
Daca poate sa ma ajute cineva, Sa deschis un proces de succesiune intre cinci frati, daca unul dintre ei refuza sa se prezinte la acest proces, (sau mai bine zis este in arest) pierde dreptul de mostenirel
Multumesc frumos.
Ultima modificare: Sâmbătă, 12 Octombrie 2024
aaaalinuta, utilizator
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 19:12, 12 Octombrie 2024
Nu pierde nici un drept ,procesul se judeca în lipsa lui.Importdnt este sa fie citat la locul de detenție,sa existe dovada citarii iar procesul merge înainte.In ipoteza în care imobilul va fi atribuit unuia dintre frați acesta ii va despagubi pe ceilalți 4.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune sistemonline sistemonline Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu cateva sfaturi. Suntem 4 frati si de la parintii nostri a ramas o casa si cateva terenuri agricole. Doi dintre fratii mei ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, v as ramane recunoscatoare pt ajutor. mama mea a murit ... Stefania1984 Stefania1984 Buna ziua, v as ramane recunoscatoare pt ajutor. Mama mea a murit acum 9 luni. Fratele meu care este in tara a inchiriat apart mamei noastre - fara sa imi ... (vezi toată discuția)
Succesiune in instanta. suntem 5 frati. nu am reusit să facem ... LeontinOI LeontinOI Succesiune in instanta. Suntem 5 frati. Nu am reusit să facem succesiunea casei părintești la notar. Fratele care locuiește în casă nu este deacord ... (vezi toată discuția)