#-o buna ziua.am primit un email cum ca as fi castigat prin tragerea la sorti ,cica email meu ar fi fost castigator si cica am castigat o groaza de bani.ce vreau sa stiu cum pot scapa de aceste email ca de atunci tot ma roaga sa le trimit datele mele ca sa fie aproba de către Curtea Maiestăţii a Angliei
1.FULL NUME
2.COUNTRY DE ORIGINE
3.PRESENT ADRESA
4.SEX
5.DATE DE NAªTERE
6.AGE
7.OCCUPATION
8.TELEPHONE NUMÃRUL
9.FAX NUMÃRUL (dacă există)
10.MARITAL STARE
11.WINNING NUMÃRUL, SERIA DE FABRICAŢIE ªI NUMÃRUL LOTTO.
12 LUNI ai castigat .............................................
ce pot face ca sa nu mai trimita aceste email.firma e din anglia si numele care sa recomandat e cineva cunoscut pe internet.
mia dat si un nr de telefon si un email dar cum nu cunosc limba engelza nu am sunat
"NU tot ce zboara se mananca".NU aveti cum sa castigati un premiu la un concurs la care dvoastra nu ati participat.
Nu divulgati datele dumneavoastra personale nimanui, doar daca sunteti sigur ca e o persoana de incredere si nu le va folosii contrar legii datele dvosatra.(ex: creare de indentitate falsa etc.)
Aceasta este cu siguranta o schema de inselaciune a unor scameri nigerieni. Datele dvs personale nu trebuie divulgate in nici un caz unor straini. Aceste retele nigeriene sunt foarte dezvoltate si variate, Nigeria fiind tara cu cea mai mare infractionalitate informatica.Cautati sa nu downloadati nimic din mailuri necunoscute.Ei pot plasa diversi virusi informatici numiti troieni sau worms care va pot fura detalii confidentiale :PIN,parole,conturi bancare etc. Fiti precauti
Emailuri ciudate
atraction
buna ziua,de ceva timp primesc emailuri de la o asazisa persoana feminina din Senegal care zice ca se afla intr-o tabara de refugiati,ca parintii au fost ei ... (vezi toată discuția)