avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1076 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua! Ce poate păți un minor care din gluma cu ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua! Ce poate păți un minor care din gluma cu niște ...

Buna ziua! Ce poate păți un minor care din gluma cu niște prieteni a scuipat o mașină parcata fără proprietarul în ea, dar fapta a fost reclamata de proprietar la poliție, dovada fiind camera de filmat a mașinii din ce au spus polițiști. Minorii au fost chemați la audieri împreună cu părinții. Mulțumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 18:49, 12 Octombrie 2024
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ce poate păți, vede el acasă:), politia poate amenda parintii , cam atât.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Politia romana, pentru a apara interesul si paza publica, sau niste organe care abuzeaza de puterea pe care legea le-o ofera? parlucian parlucian Azi noapte am trecut printr-o intamplare nefericita. Nu vreau sa lungesc prea mult, dar treburile s-au intamplat cam in felul urmator. Ieri a fost ziua mea de ... (vezi toată discuția)
Complice furt calificat iuchi iuchi Buna ziua! Am avut si eu parte de o intamplare pe cat de stupida, pe atat de grava si am nevoie si eu de cateva sfaturi va rog frumos! Impreuna cu inca doi ... (vezi toată discuția)
Ce se intampla daca furi din kaufland? Alexandru.Mihai.123456 Alexandru.Mihai.123456 Eu impreuna cu un prieten am fost in Kaufland de unde am incercat sa furam, am trecut de casele de marcat cu un cablu USD, o pereche de casti Sony si u stilou ... (vezi toată discuția)