avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Amenda venita acasă dar mașina vândută de 2 ani
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Amenda venita acasă dar mașina vândută de 2 ani

Salutare , mie mi-a venit aceeași amendă pentru vighineta lor dar în poză este mașina vândută cu 2 ani în urmă , eu am făcut actele de înstrăinare și fiscalul și am și notificarea ca fiscal nu mai sunt propietarul mașinii, întrebarea este cum au dedus ei ca eu am condus și mașina este încă în proprietate mea deoarece și la poliție este menționată ca înstrăinată către noul proprietar, mulțumesc

Alte discuții în legătură

Amenda lipsă rovignetă la 8 zile după vânzarea mașinii conform procedurii legale: de ce trebuie s-o plătesc eu, cum susțin cei de la primărie? Ady. Ady. Buna seara,pe data de 26 .10.2018 am vândut o masina,noul proprietar nu a plătit rovinieta si pe data de 04.11.2018 a fost depistat fără rovinieta ... (vezi toată discuția)
Buna seara,anul trecut am vândut o mașină unui domn,dansul ... Andreea1816 Andreea1816 Buna seara,anul trecut am vândut o mașină unui domn,dansul nu a trecut mașina pe el și a \"vandut-o\"mai departe altei persoane,nici acea persoană nu a ... (vezi toată discuția)
Dupa 2 ani.....masina este tot pe numele meu.....si a facut accident dertysweet dertysweet buna ziua! am vandut acum 2 ani de zile o masina, am urmat toate procedurile ce imi reveneau mie: act vanzare cumparare, circa financiara pentru radiere si ... (vezi toată discuția)