avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 505 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Foaie matricola originala pierdută de liceu?Bună ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Foaie matricola originala pierdută de liceu?Bună ziua. Am terminat liceul în urma cu 9 ani. La 2 ani după ...

Bună ziua.
Am terminat liceul în urma cu 9 ani. La 2 ani după absolvire, am fost sa îmi scot diploma de 12 clase și foaia matricola. Am primit diploma însă nu reușeau sa găsească foaia mea matricola. In cele din urma mi-au dat un exemplar duplicat.
Din păcate postliceala la care m-am înscris după nu mi-a înapoiat acel duplicat și am rămas fără.
Întrebarea e dacă se mai poate scoate încă un duplicat, având in vedere ca nici măcar nu am primit originalul de prima data.

Alte discuții în legătură

Diplomă 12 clase ContSters442557 ContSters442557 Va salut , am terminat 12 clase acum cațiva anii (nu am luat bacul) insa recent am realizat ca eu nu am diploma de 12 clase am primit o foaie a 4 pe care ... (vezi toată discuția)
Refuz eliberare diploma fica mea a absolvit liceul fara bac iar ... Antik Antik Refuz eliberare diploma Fica mea a absolvit liceul fara bac iar secretara scolii spune ca nu se eliberează diploma ci doar foaie matricol.. Liceul este ... (vezi toată discuția)
Diploma de liceu Habet Habet Buna ziua va rog frumos sa ma indrumati si pe mine de unde as putea sa imi ridic diploma de liceu avand in vedere ca studiile le am terminat in 2016 si nu mi ... (vezi toată discuția)