avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 355 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... As dori să-mi spuneți cei care cunosc legea,eu am un ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

As dori să-mi spuneți cei care cunosc legea,eu am un contract ...

As dori să-mi spuneți cei care cunosc legea,eu am un contract de întreținere al unei Bunici și as vrea sa bag actele pentru ajutorul de incalzire ,sant obligat sa trec venitul bunici mele în cerere dacă eu o am în întreținere.
În contract eu trebuie sa o întrețin cu medicamente, hrana,caldura haine chiar dacă are venit, sper ca venitul bunici nu trebuie sa fir trecut ca venit în gospodărie pe data ce eu am obligația s-o întrețin.
Aștept răspunsul dumneavoastră.
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 19:51, 13 Octombrie 2024
Locuiți în aceeași locuință cu bunica`?
Da
Atât legal, cât și logic, trebuie trecute toate veniturile din familie, și media de venit pe cap de familie.
Pensia bunicii este venit care se împarte pe cap de familie.
Indemnizație de handicap dacă are trebuie trecută ca venit, ci numai bugetul complementar nu se trece ca venit.

Întrebați la primărie acest aspect, și vă explică ei.
Ultima modificare: Duminică, 13 Octombrie 2024
Dapix, utilizator
Venitul bunici este al ei,eu trebuie sa o întrețin conform contractului de întreținere,cum sa se bage venitul ei,ia acel venit poate să-l dea cui dorește,venitul ei nu se ia în calcul la întreținerea casei.
As dori un răspuns din partea unui avocat dacă se poate

Alte discuții în legătură

Ajutor incalzire nagy judit nagy judit Buna ziua, sunt o mama singura cu un copil de 13 ani, si am un PFA din iunie 2011 cu sistem real. In afara de 42 lei indemnizatie de crestere copii cu ce venit ... (vezi toată discuția)
Bună ziua ,locuiesc cu bunica mea care mia făcut contract de ... Manguroberto@gmail.com Manguroberto@gmail.com Bună ziua ,locuiesc cu bunica mea care mia făcut contract de întreținere pe durata ei de viața, dacă eu bag actele pentru ajutorul de incalzire al casei ... (vezi toată discuția)
Contract de intretinere balazszsuzsa balazszsuzsa Buna seara, am un contract de intretinere, in care eu sunt intretinator.Problema e ca intretinutul refuza orice intretinere, (mancare, curatenie, nu ma lasa ... (vezi toată discuția)