avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Buna ziua! Diriginta mea a avut o problema personala ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Buna ziua! Diriginta mea a avut o problema personala cu mine ...

Buna ziua! Diriginta mea a avut o problema personala cu mine din prima zi fara niciun motiv. Acum cateva zile a venit sa ma ia de la un curs si m-a bagat intr-o sala unde eram doar noi ca sa ma ameninte ca imi scade nota la purtare daca nu ma mut la alta clasa. Ca argument pentru scaderea notei a folosit niste mesaje intre mine si alta persoana la care dumneaei nu ar fi trebuit sa aiba acces deoarece nu participa la conversatie. Problema este ca mutarea la alta clasa e doar fizica, deoarece nu se poate realiza un transfer de la o clasa de buget la una de taxa, iar dansa are acces in continuare la situatia mea scolara si imi poate pune note sau absente fara stirea mea. Ce este de facut in aceasta situatie?

Alte discuții în legătură

Nota la purtare scazuta pe nedrept crisant crisant Am un baiat in clasa a7a. I s-a scazut nota la purtare la 6 , fara sa fiu informata si fara sa ii treaca mediile in carnet. Nots a fist scazuta fara a face ... (vezi toată discuția)
Contestarea sanctiunii disciplinare de scaderea notei la purtare STAN MIHAELA STAN MIHAELA Fiicei mele, eleva in clasa a XI -a i s-a scazut nota la purtare pana la 7, se sem.II abuziv. Eu ca parinte nu am fost notificata in scris , conform OM. ... (vezi toată discuția)
Buna ziua !am si eu nevoie de un raspuns va rog frumos.am baietelul ... Ionel321 Ionel321 Buna ziua !Am si eu nevoie de un raspuns va rog frumos.Am baietelul in clasa a 6a si a filmat o colega in timpul orei si a postat pe tik tok doamna diriginta ... (vezi toată discuția)