Bună ziua.
Suntem fericiții moștenitori ai unui unchi care nu a avut copii , moștenim acest unchi împreună cu o mătușă , sora defunctului care este în viață. Defunctul a avut trei surori, mătușa în viață actuală, o soră mama noastră 3 băieți care este decedata și pe această poziție am venit că ascendenți și alta soră cu alți trei copii , în aceași situație că noi , decedată. În această situație am depus toate actele prin delegarea unei nepoate a mătușii noastre, prin procură pentru a duce la îndeplinire formalitățile la notariat și la alte instituții.
I-am trimis toate sumele necesare pentru achitarea taxelor, impozitelor, onorariilor cât și pentru deplasări de la domiciliu către aceste instituții. Subiectul moștenirii este un apartament cu 2 camere în orașul Predeal, pe care dorim și am fost de acord de la bun început să îl vindem pentru a ne lua fiecare partea cuvenită. Nepoata delegată, din momentul când a intrat în posesia documentelor în numele nostru, nu mai corespondează cu noi , condiționând pe surse achitarea unei sume exagerate, din punctul nostru de vedere, ieșită din practici de intermediere, intrarea noastră în posesia documentelor si blochează procesul de vânzare a apartamentului.
Întrebarea este cum putem obține actele legale , care sunt pe numele nostru, duplicat legalizat și cum putem intra in drepturile noastre de proprietari legali a acestui bun moștenit?