avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 872 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, In perioada 1991-1993 am lucrat la Fabrica ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, In perioada 1991-1993 am lucrat la Fabrica de Vata ...

Buna ziua,
In perioada 1991-1993 am lucrat la Fabrica de Vata Buftea,acesta fiind primul loc de munca .La incetarea activitatii mi s-a eliberat o adeverinta de vechime (pe care am pierdut-o). Unde trebuie sa merg pentru eliberarea unei noi adeverinte? La arhiva Intreprinderii(daca da,unde este adresa ), sau la ITM? Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:20, 14 Octombrie 2024
la cei care detin arhiva intreprinderii ..ITM-urile nu detin arhiva fostelor unitati de stat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carte de munca de negasit. Claudiu Rascol Claudiu Rascol Buna ziua. Unchiul meu a lucrat pana in anul 1991 la o fabrica de stat, Fabrica de Ambalaje Metalice Tecuci. Intre timp societatea a falimentat si toate ... (vezi toată discuția)
Buna seara, pentru fabrica de chibrituri, gsmc vulcan , ips, ... Memo111joker Memo111joker Buna seara, Pentru fabrica de chibrituri, gsmc vulcan , Ips, prestari servicii si tribunal cum pot avea adeverinte de vechime, state etc pt pensie? Cartile ... (vezi toată discuția)
Recuperare carte de munca , buna ziua , prietenul meu a lucrat in peroada anilor 1978-1991 ... dannymoga dannymoga Buna ziua , prietenul meu a lucrat in peroada anilor 1978-1991 la Intreprinderea de utilaj greu constructii presurtat IUGC , incearca sa recupereze cartea de ... (vezi toată discuția)