avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 523 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... BUNA ZIUA! Sunt pensionar militar, dupa pensionare am ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

BUNA ZIUA! Sunt pensionar militar, dupa pensionare am lucrat ...

BUNA ZIUA! Sunt pensionar militar, dupa pensionare am lucrat in viata civila. Doresc sa separ pensia militara de cea civila, care acum este luata in calcul doar ca nr ani nu cu ce am contribuit. Doresc sa dau in judecata Casa Sectoriala si va solicit un model pentru instanta. Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Recalcularea pensiei militare mariantimisoara mariantimisoara Buna ziua, Am trecut in rezerva la cerere inainte de varsta 55 ani(varsta de pensionare militari). La implinirea varstei de 55 ani am depus dosarul de pensie ... (vezi toată discuția)
Ani lucrati dupa iesirea la pensie DoamnaIlenus DoamnaIlenus Buna ziua! Tatal meu este pensionar militar. Dupa iesirea la pensie a mai lucrat 8 ani in viata civila (cu contract de munca si taxe si impozite platite) si ... (vezi toată discuția)
A doua pensie aurelianolteanul aurelianolteanul Sunt pensionar militar. Am 63 de ani sunt nascut in 1954. Am lucrat in viata civila 16 ani. Doresc sa ies la pensie acum din cauza starii de sanatate. Se ... (vezi toată discuția)