avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 783 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Oportunităţi de colaborare Uzupaciune. Bună ziua! Mă interesează un avocat din ...
Discuție deschisă în Oportunităţi de colaborare

Uzupaciune. Bună ziua! Mă interesează un avocat din București cu care ...

Uzupaciune. Bună ziua! Mă interesează un avocat din București cu care să mă consult în privința unui imobil pentru dobândirea dreptului de propietate.Mulțumesc!
Ultima modificare: Luni, 14 Octombrie 2024
ANTON Mihaica, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:30, 14 Octombrie 2024
Pe Forum nu se pot face recomandari, puteti alege unul din lista de mai jos si contacta
www.avocatnet.ro/Avocat-din-...

sau

de aici
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avocat familiarizat in dreptul transporturilor? Andrei2346768 Andrei2346768 Buna ziua, Am nevoie de un avocat familiarizat cu dreptul transporturilor pentru a clarifica cateva nelamuriri. (vezi toată discuția)
Un executor in bucurești poate cineva sa îmi recomande ,va multumesc. Miki 74 Miki 74 As dori un executor judecătoresc in București pt executare silită. (vezi toată discuția)
Recuperare prejudiciu , daune materiale si morale o recomandare ... sherimman sherimman Recuperare prejudiciu , daune materiale si morale O RECOMANDARE DE avocat ? Multumesc (vezi toată discuția)