avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Declarație pe propria răspundere pierdere pașaport ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Declarație pe propria răspundere pierdere pașaport străin care ține loc act de identitate

Buna ziua,

Mi-am pierdut pasaportul strain, acesta fiind act de identitate intr-o serie de documente romanesti. Pasaportul pierdut era mentionat ca act de identitate, eu neavand CNP. Ce posibilitati am sa folosesc noul meu pasaport, pentru identificare, fara inlocuirea tuturor documentelor romanesti?
Pot sa dau o declaratie notariala pe proprie raspundere, care sa specifice ca mi s-a inlocuit pasaportul strain pierdut cu unul nou?

Va multumesc!
Ultima modificare: Marți, 15 Octombrie 2024
Manuela Rășină, administrator

Alte discuții în legătură

Pasaport strain pierdut Dumitru Josan Dumitru Josan Buna ziua, Mi-am pierdut pasaportul strain, acesta fiind act de identitate intr-o serie de documente romanesti. Intrebarea mea este: Ce posibilitati am sa ... (vezi toată discuția)
Plata impozit pe casa ancanina ancanina O persoana care s-a nascut in Romania si s-a stabilit in Europa(Italia) cu multi ani in urma(inainte de dec.1989), iar acum are cetatenie doar italiana, ... (vezi toată discuția)
Fantastic!!! deea_lex deea_lex Imi permit sa va impartasesc ultima mea experienta legata de infiintarea unei societati comerciale dorindu-va sa nu vi se intample niciodata.... Strangem ... (vezi toată discuția)