avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1103 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună ziua, am cumpărat o mașină recent, în ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună ziua, am cumpărat o mașină recent, în momentul în ...

Bună ziua, am cumpărat o mașină recent, în momentul în care am fost sa ii fac transcrierea pe numele meu, cei de la numere mi-au spus că mașina figurează cu certificatul reținut din 2020 pentru lipsă itp, mașina are certificat și itp în prezent, problemă remediata dar au spus ca certificatul ăsta trebuia predat iar cel care a remediat problema nu s a dus sa l predea, pur și simplu cred ca i-a făcut itp-ul și a circulat asa cu ea, oare 4 ani de zile nu a depistat nimeni problema? Eu acum stau cu mașina pentru ca nu o pot transcrie, cei de la poliție au spus ca trebuie sa emită nu știu ce politia din jud unde a fost înmatriculată mașina, a trecut o săptămână și nimic, actele mașinii sunt la poliție, vreun sfat ? Mulțumesc

Alte discuții în legătură

Vanzare-cumparare autoturism Endelus Endelus buna ziua doresc sa achizitionez un autoturism de la o persoana juridica. intrebarea este care sunt pasii pe care trebuie sa-i fac pentru a o inmatricula pe ... (vezi toată discuția)
Intrebare - masina vanduta dar inmatriculata in continuare pe numele meu marya24 marya24 buna ziua! pe 11 noiembrie 2012 am vandut o masina unei persoane care nu a trecut-o pe numele sau in termen de 30 zile, cum prevede legea, apoi a intrat in ... (vezi toată discuția)
Masina netranscrisa ARICIU2009 ARICIU2009 [b]buna ziua[/b].vreau sa cumpar o masina si nu este transcrisa pe numele propietarului.acesta are fisa de inmatriculare cu radiere si inmatriculare si ... (vezi toată discuția)