avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 838 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, Certificatul de vacanta succesorala emis in ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, Certificatul de vacanta succesorala emis in anul 1960 ...

Buna ziua,
Certificatul de vacanta succesorala emis in anul 1960 este considerat abuz al regimului comunist in baza legii 10/2001? Defunctul avea sotie care a renuntat dar ceilalti mostenitori (nepoti) nu au stiut decat prea tarziu. Trebuie mers in instanta neaparat sau Legea 10/2001 iti recunoaste dreptul de succesiune?

Alte discuții în legătură

Succesiune platinium platinium Buna seara ! Ma numesc George si doresc din partea dvs cateva sfaturi referitoare la o mostenire. In 1992 a murit bunicul si aveau drept la masa succesorala ... (vezi toată discuția)
Succesiune la notar fara toti mostenitorii mary6 mary6 Buna dimineata. In anul 2000 a decedat bunica mea din partea tatalui, aceasta avand 4 copii mostenitori,implicit tatal meu.In anul 2006 ulterior decesului ... (vezi toată discuția)
Masa succesorala tatianato tatianato Buna seara!Am urmatoarea problema :bunicii mei au decedat acum 10 respectiv 6 ani,ei au avut 3 copii,unul dintre ei decedand acum 16 ani.Mostenitoarele mama si ... (vezi toată discuția)