avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 550 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Drepturi si obligatii pescuit pe apa concesionata de ...
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Drepturi si obligatii pescuit pe apa concesionata de AJVPS

Vreau sa pescuiesc pe o apa concesionata de o AJVPS si am niste nelamuriri.

- ce drepturi imi ofera legislatia ca membru pescar intr-o AJVPS?
- am dreptul legal de a refuza incadrarea ca membru in AJVPS?
- am dreptul legal de a achita o taxa zilnica in locul celei anuale (de membru)?
- am dreptul legal de a achita taxa zilnica angajatilor AJVPS veniti in control pe malul apei?
- exista constrangeri legale asupra valorii taxei zilnice sau AJVPS-ul poate stabili orice valoare?
- tinand cont ca odata cu intrarea in vigoare a noii legi a pescuitului (2024), AJVPS-urile au primit drept de control al permisului ANPA si a cartii de identitate, ce proceduri ref. la protectia datelor personale trebuie sa respecte angajatii AJVPS pentru a nu incalca GDPR-ul?

Daca doriti sa raspundeti, am rugamintea sa o faceti argumentand cu citate din legislatie. Forumurile, grupurile si paginile de Facebook gem deja de prea multa dezinformare.

Cu stima
Ultima modificare: Marți, 15 Octombrie 2024
Lucian P., utilizator

Alte discuții în legătură

Taxa de pescuit... gigelas gigelas Stie cineva,daca un proprietar de balta pentru pescuit,are dreptul legal sa puna o taxa zilnica pentru pescuit,dupa bunul sau plac ? Nu ar fi mai legal ... (vezi toată discuția)
Ce lege reglementeaza in prezent pescuitul in romania LuchianSeb LuchianSeb Buna seara ! Ce lege / legi reglementeaza in prezent pescuitul in Romania? Am achitat o taxa de pescuit si am pescuit intr-un lac care nu este privat si ... (vezi toată discuția)
Legalitate cotizatie ajvps botosani vlad196938 vlad196938 Va salut cu respect ! Am platit taxa de pescuit sportiv , cotizatia, anuala in iulie 2015. Logic ar trebui sa fie valabila pana in mai 2016 , nu ? La ... (vezi toată discuția)