avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 445 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Unde se pot gasi statul de plata pentru SRL cand la ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Unde se pot gasi statul de plata pentru SRL cand la ITM NU ESTE ...

Unde se pot gasi statul de plata pentru SRL cand la ITM NU ESTE LA RECUPERATORI NU ESTE NICI IN JUDETUL HARGHITA NICI IN JUDETUL MURES CA FIRMA ERA VANDUTE IN FATA UNEI NOTAR LA TG- MURES. FOARTE FRUMOS CER DACA PUETETI SA AJUTATI MULTUMESC DEJA INAINTE.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:34, 16 Octombrie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Decat la cei care detin arhiva acelei societati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

2 carti de munca ariana03 ariana03 Buna ziua, din diverse motive am ajuns in pragul pensionarii cu 2 carti de munca, prima pentru perioada `74-`79 si a doua pt perioada `79-`prezent. Intrucat ... (vezi toată discuția)
Neinscrierea grupei a ii-a de muncã in carnetul de munca si sanse la cedo kissjencike kissjencike Buna seara Ma numesc Jeno Kiss sunt din Sf Gheorghe jud Covasna si am 59 de ani.Problema mea e legata de faptul ca angajatorul nu a facut mentiune in cartea ... (vezi toată discuția)
Lichidatorul nu imi elibereaza adeverinta!!! de ce? cami_30hu cami_30hu Va rog sa ma ajutati cu un sfat. Dupa indelungi cautari am aflat ca arhivele cuprinzand statele de plata ale Uzinei Textile Botosani se afla la lichidatorul ... (vezi toată discuția)