avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 913 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Buna ziua, Am cumparat pentru SRL-ul meu platitor de ...
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Buna ziua, Am cumparat pentru SRL-ul meu platitor de TVA - un ...

Buna ziua,

Am cumparat pentru SRL-ul meu platitor de TVA - un vehicul neimatriculat de la un parc auto din Romania cu suma de 4000 euro. Urmeaza sa fac inmatricularea zilele acestea si sa ma folosesc de acesta.

Intrebarea mea este daca la vanzarea vehicului voi plati 19% tva din valoarea masinii sau TVA la marja de profit adica Pret Vanzare-Pret Cumparare?

Alte discuții în legătură

Cum deduc tva-ul ? srl cu achizitii de masini secondhand din ue. Cl@udia Cl@udia Sunt in curs de a deschide un SRL, care va fi platitor de TVA. Businessul va fi achizitia masinilor de tip second hand, la licitatii, de pe siteuri din ... (vezi toată discuția)
Tva marja de profit masini second hand? Dl_Sandu Dl_Sandu Va rog sa ma ajutati cu un raspuns : Cum se calculeaza tva la marja de profit dupa achizitionarea si vanzarea unui autorurism second hand ? La pretul de ... (vezi toată discuția)
Am o firma care se ocupa cu comerțul de auto rulate. razvan.ilie43 razvan.ilie43 Buna ziua Am o firma care se ocupa cu comerțul de auto rulate. Firma este neplatitoare de tva. Am ajuns cu vanzarile la 60 000 euro si o sa devin platitor ... (vezi toată discuția)