avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 779 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua prietenul meu este la penitenciarul Craiova, ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua prietenul meu este la penitenciarul Craiova, nu este ...

Buna ziua prietenul meu este la penitenciarul Craiova, nu este judecat încă, exista vreo probabilitate de a putea cere transfer la Timișoara?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 12:42, 18 Octombrie 2024
După condamnare.
Buna ziua,

Nu reiese foarte clar din cele mentionate dar banuiesc ca in momentul de fata inculpatul se afla intr-un centru de retinere/arestare preventiva in Craiova, acolo unde se va judeca cauza sa, ori nu va putea fi transferat la Timisoara in conditiile in care nici macar nu s-a dispus rechizitoriul si trimiterea in judecata, pronuntarea unei condamnari.
Mulțumesc frumos , deci pana la condamnare nu se poate face nimic ?

Alina-Andreea Plugaru a scris:

Buna ziua,

Nu reiese foarte clar din cele mentionate dar banuiesc ca in momentul de fata inculpatul se afla intr-un centru de retinere/arestare preventiva in Craiova, acolo unde se va judeca cauza sa, ori nu va putea fi transferat la Timisoara in conditiile in care nici macar nu s-a dispus rechizitoriul si trimiterea in judecata, pronuntarea unei condamnari.

Mulțumesc frumos

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

După condamnare.

As mai dori sa întreb dacă ar dori sa își schimbe buletinul pe Timiș, ar putea din arest?

Alina-Andreea Plugaru a scris:

Buna ziua,

Alte discuții în legătură

Arest preventiv timea82 timea82 Buna seara , as avea nevoie de niste informatii . Am aflat ca un vechi prieten este in arest preventiv de vreo 3-4 luni , nu stiu cum sa iau legatura cu el nu ... (vezi toată discuția)
Ce se intampla cu arestarea preventiva dupa inchiderea urmaririi penale? mihaelatucaliuc mihaelatucaliuc Buna ziua, As dori sa intreb ce urmeaza sa se intample cu inculpatul (aflat in arest preventiv de 29 zile) dupa ce s-a terminat urmarirea penala. Mai exact, ... (vezi toată discuția)
Arestarea preventiva pt trafic de droguri dia_happy_20 dia_happy_20 ce se intampla dupa expirarea termenului de 29 zile de arest preventiv cu un arestat?este transferat la un penitenciar dupa expirarea acestui termen? (vezi toată discuția)