avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 909 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Client din Arabia Saudită dorește să efectueze ...
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Client din Arabia Saudită dorește să efectueze plata din contul personal în loc de contul companiei. Cum se abordeaza?

Buna ziua,

Am o speta cu care sper ca ma puteti ajuta. SRL neplatitor de TVA, urmeaza sa incheie un potential acord de prestare servicii cu o companie din Riyadh, Arabia Saudita. Clientul doreste sa realizeze plata din contul sau personal, chiar daca prestarea este B2B si contractul este semnat intre doua companii.

Este asa ceva permis fara probleme, sau este ceva de evitat?

Alte discuții în legătură

Facturare servicii catre o firma din spatiul extracomunitar ilvermar ilvermar Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns pentru urmatoarea situatie: Un SRL din Romania (neplatitor de TVA) doreste sa presteze servicii de traducere ... (vezi toată discuția)
Plata prin microintreprindere Daniel.I Daniel.I Buna ziua, Recent am fost angajat in cadrul unei companii imobiliare.Aceasta plateste comisionul aferent unei tranzactii imobiliare prin ... (vezi toată discuția)
Cum se pot înregistra în contabilitate în lei, facturile emise în valută - euro, usd etc. (pentru un srl)? ContSters451390 ContSters451390 Bună seara! Am o mare nelămurire în legătură cu emiterea facturilor în valută. În primăvara acestui an, mi-am înființat un SRL cu activitatea ... (vezi toată discuția)