avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 939 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Taxe, impozite si alte probleme de ... Bună ziua, Am lucrat cu contract în Libya la ...
Discuție deschisă în Taxe, impozite si alte probleme de afaceri

Bună ziua, Am lucrat cu contract în Libya la compania MOG cu ...

Bună ziua,
Am lucrat cu contract în Libya la compania MOG cu viza de rezident timp de 14 ani ,taxe platite la statul Libyan acum am 65 de ani cum pot recupera toate taxele plătite acolo sau pensie.
Va mulțumesc de ajutor
Cel mai recent răspuns: CPP , Avocat 10:45, 18 Octombrie 2024
Bună ziua, aveti nevoie de o consultație și de o verificare a prevederilor legale aplicabile. Teoretic aveți dreptul la o pensie plătită de statul libian, dar cum ajungeti să o primiti stie cineva care a făcut deja acest lucru sau care cercetează cum se face.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare taxe Lino82 Lino82 Buna ziua , cum se poate recupera taxele platite timp de 13 ani in Italia , am plecat din italia , ma aflu in uk , si nu vreau sa mai astept sa se adauge toti ... (vezi toată discuția)
În perioada 2006-2017 am lucrat în italia cu forme legale. pot recupera taxele plătite statului italian? Și dacă da, care este procedura? Agostino Agostino Buna ziua as dori sa stiu daca se pot recupera taxele plătite statului italian.Am lucrat acolo cu acte în regulă din septembrie 2006 pana in ianuarie ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara retroactiva kevin85 kevin85 Cum si cand se plateste o pensie alimentara retroactiva ,in urma unei hotarari judecatoresti definitive ?,exista un termen limita pentru plata acesteia ?,se ... (vezi toată discuția)