Am o intrebare in legatura cu prelucrarea datelor cu caracter personal. Firma de la care inchiriez locul de parcare a trimis contractul pe un alt email decat cel personal (este valid si apartine altei persoane), acesta include nume,prenume, serie si numar buletin, cnp, adresa de domiciliu. Ce se poate face in acest caz?
adriandimitriu
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
In justiție puteți fi despăgubit în măsura în care puteți dovedi pagubele suferite. GDPR se referă în special la instituțiile care au website-uri unde utilizatorii se autentifică cu userID și parolă. Aici este o corespondență direcționată greșit. Ca în "O scrisoare pierdută".
Cu permisiunea dvs., două întrebări:
Firma este înregistrată ca operator de date cu caracter personal?
Adresa unde a ajuns contractul are legătură totuși cu dvs, într-un fel sau altul?
Cred ca firma este inregistrata ca operator de date cu caracter personal insa nu as sti sa va spun cu siguranta.
Adresa unde a ajuns contractul are un nume aproape indentic cu al meu, diferenta fiind de o litera. La aceasta adresa a mai fost trimis in mod eronat fostul contract, firma fiind notificata despre aceasta neconcordanta iar ulterior, pe parcursul ultimilor 2 ani, contractul si facturile au fost trimis la adresa corecta.
Va multumesc pentru raspunsuri!
Intrebare gdpr
aclara
M-am confruntat recent cu mai multe situatii de prelucrare abuziva a datelor mele personale (incalcare GDPR) si am fost sfatuita sa depun plangeri pe site-ul ... (vezi toată discuția)