avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 624 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua! Cine poate propune si in ce conditii putem ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua! Cine poate propune si in ce conditii putem rezilia ...

Buna ziua!
Cine poate propune si in ce conditii putem rezilia contractul cu prestatorul de servicii ale asociatiei de proprietari?
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 15:29, 19 Octombrie 2024
In cadrul a s. prop., atat angajarea, cat si rezilierea unui contact de prestari de servicii cu un anumit prestator de servicii, o poate face doar Comitetul executiv, dar trebuie sa tineti cont ca la "angajarea" unui prestator de servicii se incheie un contract de prestari de servicii pentru 0 anumita activitate, care va cuprinde mai multe clauze, printre care si modalitatea de reziliere a contractului respectiv. Sigur, rezilierea se poate face din varii motive, din vina uneia dintre parti sau a a celeilalte parti, cu sau fara "compensatii" materiale.
Asadar, multa atentie la clauzele prevazute in contractul de prestari de servicii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract prestari servicii - motiv olaru_dragos olaru_dragos Buna seara, Am fost angajat la o firma pentru o perioada de timp, dupa care, incetand contractul de munca, am incheiat cu respectiva firma un contract de ... (vezi toată discuția)
Pfa - reziliere contract prestari servicii olaru_dragos olaru_dragos Buna seara, Am fost angajat la o firma pentru o perioada de timp, dupa care, incetand contractul de munca, am incheiat cu respectiva firma un contract de ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract florin.g florin.g Buna ziua. Sunt beneficiarul unui contract de prestari servicii care nu cuprinde vreo clauza de reziliere. Contractul respectiv are o singura clauza ... (vezi toată discuția)