avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 550 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua , va rog sa-mi spuneti cum se deconteaza in ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua , va rog sa-mi spuneti cum se deconteaza in urmatoarea ...

Buna ziua , va rog sa-mi spuneti cum se deconteaza in urmatoarea situatie pe ruta de la unitatea de invatamant si localitatea de domiciliu nu exista mijloace de transport in comun ,se poate realiza transportul prin schimbarea a doua rute dar care nu elibereaza abonamente, ci doar bilete de calatorie, Hg 569/2015 spune ca se deconteaza valoarea unui abonament sau distante similare in cazul efectuari navetei cu masina personala.

Alte discuții în legătură

Pentru profesorii care se deplaseaza cu autoturismul personal ... ileana dita ileana dita Pentru profesorii care se deplaseaza cu autoturismul personal un abonament de transport pe ruta scoala- localitate de domiciliu achizitionat la inceputul ... (vezi toată discuția)
Decont navetă profesori _lorica_ _lorica_ Bună seara, Am o problemă cu decontarea navetei și aș vrea să știu părerea dvs. 1. Între localitatea de domiciliu și școală sunt 18 km, dar nu ... (vezi toată discuția)
Decontare navetă profesori Traistaru Gheorghe Traistaru Gheorghe Bună ziua! Sunt cadru didactic navetist. Naveta între domiciliu și școală o fac cu autoturismul personal. Lunar depun documente pentru decontare, iar ... (vezi toată discuția)