avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 539 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună seara Dacă fata este născută pe 22 ianuarie ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună seara Dacă fata este născută pe 22 ianuarie 2023 soțul ...

Bună seara
Dacă fataă este născută pe 22 ianuarie 2023 soțul se încadrează într-o luna a tatălui.Pana când mai iau indemnizație?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:39, 22 Octombrie 2024
Da, se încadrează la minim o luna.

CCC pentru dvs se va termina la 22 ianuarie 2025.
Ultima modificare: Duminică, 20 Octombrie 2024
Cornel Vasile, Consilier juridic
Și indemnizația pana când o mai iau? Mulțumesc

Cornel Vasile a scris:

Bună ziua!
Spuneți umpic și indemnizația pana can o iau?

Cornel Vasile a scris:

Pana pe 22.01.2025, inclusiv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna dimineata, va rog sa imi spuneti exact de cand se aplica ... ionela11 ionela11 Buna dimineata, Va rog sa imi spuneti exact de cand se aplica cele doua luni ale tatalui pentru concediu crestere copil?...mama are suspendat contractul de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua , am o întrebare legată de acordarea șomajului ! ... IULIA-IULIA IULIA-IULIA Buna ziua , am o întrebare legată de acordarea șomajului ! Am fost angajata in România din Noiembrie 2022, iar din luna Februarie 2023 sunt in ... (vezi toată discuția)
Buna seara, in aprilie 2023 am nascut, la 1 martie am intrat ... Crystyana30 Crystyana30 Buna seara, In aprilie 2023 am nascut, la 1 martie am intrat in co de maternitate pana la 1 iulie cand am solicitat suspendarea pt Ccc. De la 1 ianuarie ... (vezi toată discuția)