avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Inchiriere in regim hotelier
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Inchiriere in regim hotelier

Buna ziua,
Avem in bloc un proprietar care vrea sa inchirieze apartamentul in regim hotelier. Aceasta activitate presupune schimbarea destinatiei apartamentului si aplicarea art 40 din Legea 196/2018? Proprietarul pretinde ca nu schimba destinatia, care ramane rezidentiala, si isi bazeaza solicitarea pe Ordinul 510/2022 al Autoritatii pentru turism. Ma poate ajuta cineva cu un raspuns?

Alte discuții în legătură

Stimată doamnă manuela rășină spuneți dvs: „simpla închiriere ... robert1958 robert1958 Stimată doamnă Manuela Rășină Spuneți dvs: „Simpla închiriere a unui spațiu de locuit în calitate de persoană fizică nu îi schimbă ... (vezi toată discuția)
Chemare în judecată pentru clasificarea apartamentului în regim hotelier?. OanaMK OanaMK Bunicii mele, în vârstă de 86 de ani, i s-a deschis acțiune civilă în instanță de către vecina de sus pentru că Bunica nu i-a semnat / dat acordul ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am o dilema si am nevoie de ajutorul dumneavoastra. ... Grundy Grundy Buna ziua! Am o dilema si am nevoie de ajutorul dumneavoastra. Fac parte de putin timp din comitetul executiv al unui bloc si m-am lovit de cateva lucruri pe ... (vezi toată discuția)