avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... sotul a facut AVC si este paralizat pe partea dreapta ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

sotul a facut AVC si este paralizat pe partea dreapta ,centru ...

sotul a facut AVC si este paralizat pe partea dreapta ,centru de vorbire paralizat ,jumatate din creier , saptamina viitoare il externeaza,este pensionallimita virsta,la fel si sotia lui pensionara,doresc sa intreb daca am dreptul la o indemnizatie de la stat ca si insotitor si care ar fi demersurile.multumesc
Cel mai recent răspuns: bulzanv , utilizator 10:52, 22 Octombrie 2024
Dacă tot a fost internat la neurologie, de ce n-ați întrebat medicul NEUROLOG`?

Doctorul neurolg trebuie să-i redactecze REFERAT medical, plus analizele, razele la RMN și CT. Nu-i deloc simplu, e mult de umblat și de așteptat.
Sfătuiți-vă și cu medicul de familie.
Ultima modificare: Duminică, 20 Octombrie 2024
Dapix, utilizator
multumesc mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sotul a facutavc este paralizat partea dreapta ,centru de vorbire ... bulzanv bulzanv sotul a facutAVC este paralizat partea dreapta ,centru de vorbire ,jumate din creier, nu bea apa singur ,nu maninca singur, are penpers care trebuie sa il pun ... (vezi toată discuția)
Document pensia de invaliditate oanacami oanacami Ce act pot duce la revizuirea medicala a pensiei invaliditate daca nu am medic de familie si nu am completat planul recuperator? (vezi toată discuția)
Contestație certificat handicap parkinson Andreea&Bunica Andreea&Bunica Buna seara ! Am următoarea problema: bunica mea are B. Parkinson din 2006. Recent, a suferit și 2 AVC-uri, in urma cărora a rămas și cu o dementa ... (vezi toată discuția)