avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 596 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... sotul a facut AVC si este paralizat pe partea dreapta ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

sotul a facut AVC si este paralizat pe partea dreapta ,centru ...

sotul a facut AVC si este paralizat pe partea dreapta ,centru de vorbire paralizat ,jumatate din creier , saptamina viitoare il externeaza,este pensionallimita virsta,la fel si sotia lui pensionara,doresc sa intreb daca am dreptul la o indemnizatie de la stat ca si insotitor si care ar fi demersurile.multumesc
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 10:44, 20 Octombrie 2024
Dacă tot a fost internat la neurologie, de ce n-ați întrebat medicul NEUROLOG`?

Doctorul neurolg trebuie să-i redactecze REFERAT medical, plus analizele, razele la RMN și CT. Nu-i deloc simplu, e mult de umblat și de așteptat.
Sfătuiți-vă și cu medicul de familie.
Ultima modificare: Duminică, 20 Octombrie 2024
Dapix, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Document pensia de invaliditate oanacami oanacami Ce act pot duce la revizuirea medicala a pensiei invaliditate daca nu am medic de familie si nu am completat planul recuperator? (vezi toată discuția)
Contestație certificat handicap parkinson Andreea&Bunica Andreea&Bunica Buna seara ! Am următoarea problema: bunica mea are B. Parkinson din 2006. Recent, a suferit și 2 AVC-uri, in urma cărora a rămas și cu o dementa ... (vezi toată discuția)
Persoana cu dizabilitati anachirila anachirila Buna ziua! O intrebare la dumneavoastra, sotul meu are o ruda indepartata internata intr-un centru social cu probleme psihice. Deoarece respectivul nu are ... (vezi toată discuția)