avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 827 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Daca l-am urmărit pe concubinul cu care am copii de ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Daca l-am urmărit pe concubinul cu care am copii de 11 ani și ...

Daca l-am urmărit pe concubinul cu care am copii de 11 ani și urma să mă căsătoresc, pt că nu aveam încredere în el i-am urmărit telefonul și am înregistrat audio cu el în care reiese faptul că m-a înșelat, in repetate rânduri, pot fi condamnata daca mă dă în judecată ? Telefonul este pe abonament și este pe numele meu, eu am instalat pe el o aplicație de urmărire audio și locație.
Cel mai recent răspuns: adrian@13 , utilizator 09:32, 22 Octombrie 2024
Bună dimineața! Ceea ce ați făcut dumneavoastră constituie infracțiune și, da, puteți fi trimisa în judecată și condamnată pentru acces ilegal la un sistem informatic și violarea vieții private. Nu are relevanță faptul că abonamentul era plătit de dumneavoastră.
Ultima modificare: Luni, 21 Octombrie 2024
adrian@13, utilizator
Buna ziua, și în cazul în care nu are dovezi ce se întâmplă ?

adrian@13 a scris:

Bună dimineața! Ceea ce ați făcut dumneavoastră constituie infracțiune și, da, puteți fi trimisa în judecată și condamnată pentru acces ilegal la un sistem informatic și violarea vieții private. Nu are relevanță faptul că abonamentul era plătit de dumneavoastră.

Nu mizați pe faptul că nu are dovezi. În cazul în care se va face o anchetă, se vor găsi și dovezile. Totuți, în situația prea puțin probabilă în care nu vor fi descoperite dovezile, dosarul cu plângerea lui se va clasa.
Pai oricum nu are do

adrian@13 a scris:

Nu mizați pe faptul că nu are dovezi. În cazul în care se va face o anchetă, se vor găsi și dovezile. Totuți, în situația prea puțin probabilă în care nu vor fi descoperite dovezile, dosarul cu plângerea lui se va clasa.

Hoțul neprins negustor se numește.
Daca nu sunt probe scăpați.
Puteti scapa cu avocat și dacă sunt probe dar va trebuie avocat priceput și nu avocat doar ca sa nu ziceți ca nu ati avut avocat.

E la mare moda ca oamenii sa aibă avocati doar de formă pentru ca nu prea isi permit avocati sofisticați și Legea ii decapiteaza pe aceștia.
Apoi, când devine imposibil sa mai scape de închisoare cauta sa apeleze la avocati pricepuți dar aceștia nu ii mai pot scoate din închisoare fiind condamnați definitiv.

Cred ca înțelegeți care este morala...

București 2024
Ultima modificare: Luni, 21 Octombrie 2024
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

Alte discuții în legătură

Relatii sexuale intre 2 minori Marius Antici Marius Antici Daca un minor de 17 ani intretine relatii sexuale cu o minora de 15 ani si sunt de comun acord(cu dovezi:conversatii si inregistrari telefonice dupa actul ... (vezi toată discuția)
Intimitatea proprietarilor - dispozitiv de ascultare instalat în casă de fostul concubin Mirabela Vlad Mirabela Vlad Buna seara. In primul rand va multumesc pentru timpul acordat si pentru efortul depus in oferirea raspunsurilor, consider acest portal foarte util. Sper sa ... (vezi toată discuția)
Sunt acuzat de inselaciune alexandrubercea alexandrubercea Buna seaa tuturor.....am o problema mai delicata....e vorba de o fosta relatie cu o fata care nu mai scap de ea ...astazi ma.chemat la politie cu tatal ei unde ... (vezi toată discuția)