avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 738 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Modul pentru educator
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Modul pentru educator

Modul pentru educator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:54, 22 Octombrie 2024
Buna ziua! Daca am facultatea de limbi straine si masterul in administrarea afacerilor ce modul trebuie sa fac pt educator? Multumesc!
Legea 198/2023
art. 176
(1) Pentru ocuparea funcțiilor didactice prevăzute la art. 165 trebuie îndeplinite următoarele condiții minime de studii:
a) pentru ocuparea funcției didactice de educator/ educatoare: absolvirea diplomă de bacalaureat a liceului pedagogic, cu specializarea „Educație timpurie“;
....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Încadrare salarială a unei educatoare cu liceu pedagogic și facultate de litere. sunt angajată ca educatoare începând cu data de 1 septembrie ... Nicoleta.Stefania Nicoleta.Stefania Sunt angajată ca educatoare începând cu data de 1 septembrie 2023. Am absolvit Liceul Pedagogic și Facultatea de Litere cu specializarea română-engleză, ... (vezi toată discuția)
Și totuși in continuare sunt nedumerită, aș continua discuția ... Dea75 Dea75 Și totuși in continuare sunt nedumerită, aș continua discuția referitoare la încadrarea în învățământ. Din păcate nu sunt lămurită, dacă am ... (vezi toată discuția)
Sunt la liceul de stiinte ale naturii si doresc sa devin educatoare ... Emma♡ Emma♡ Sunt la liceul de stiintele ale naturii si doresc sa devin educatoare ce ar trebuii sa fac/sa studiez ca sa pot ajunge una? (vezi toată discuția)