avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 561 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Bună seara! Pe scurt: am asigurare facultativa ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Bună seara! Pe scurt: am asigurare facultativa locuință, și ...

Bună seara!

Pe scurt: am asigurare facultativa locuință, și cu toate ca ulterior unor daune, am sesizat asigurătorul, mi s-a comunicat nr dosar dauna, și în plus ca va veni un expert, nu se întâmplă nimic.
Termenul contractual este de 7 zile de a primi un răspuns. Ce pot face în acest sens?

Mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Problema dauna asigurari casa. hobbystyle hobbystyle Buna ziua! Sunt nou pe acest site si imi cer scuze daca nu am postat unde trebuie. In septembrie anul trecut am avut o problema cu casa deoarece a alunecat ... (vezi toată discuția)
Am platit asigurarea multianuala, de ce nu este valabila ? anca-viorica anca-viorica in anul 2012 am facut un contract cu o firma de asig pe 30 de ani pentru ca asa mi-a cerut banca avind o casa cu ipoteca.anul trecut am platit rata anuala,dar ... (vezi toată discuția)
Refuz plata casco AndreiC78 AndreiC78 La sfîrşitul săptămânii care a precedat evenimentul, am fost plecat din Bucureşti, revenind în localitate în data de 09.05.2010. Acestă deplasare nu ... (vezi toată discuția)