avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 449 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale As dori sa suspend temporar activitatea unei firme
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

As dori sa suspend temporar activitatea unei firme

As dori sa suspend temporar activitatea unei firme pe profil electric atestata ANRE. Trebuie sa comunic acest lucru la ANRE? Imi afecteaza acest lucru cu ceva situatia ulterioara dpdv al autorizatiilor?
Ultima modificare: Marți, 22 Octombrie 2024
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:56, 22 Octombrie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
La notificarea transmisă de un titular de atestat, ANRE poate decide, prin compartimentul de specialitate, suspendarea unui atestat în următoarele situaţii:
a) în cazul în care se constată că titularul de atestat încalcă o obligaţie prevăzută în Condiţiile-cadru de valabilitate asociate atestatelor, aplicabile tipului de atestat deţinut;
b) la cererea scrisă, motivată, a titularului de atestat.

Detalii : Capitolul IX Suspendarea sau retragerea atestatului din REGULAMENT din 15 decembrie 2021 pentru atestarea operatorilor economici care proiectează, execută și verifică instalații electrice
[ link extern ]

Inspeta, va trebui sa notificati ANRE-ul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Masurare priza de pamant popanaid popanaid Buna ziua, va rog sa-mi spuneti daca o societate comerciala care are atestat ANRE tip B si C2A, poate sa faca masuratori pentru prizele de pamant sau trebuie ... (vezi toată discuția)
Branșare neautorizată la rețeaua electrică a blocului Oana-Dana Oana-Dana Bună seara, locuiesc într-un bloc P + 2 cu 3 scări, 18 apartamente, fără lift. Consumul de electricitate pentru iluminarea spațiului comun (cele trei ... (vezi toată discuția)
Renovare casa - recuperare prejudiciu catonion catonion Salutare, [b]Pe scurt:[/b] Am apelat la o echipa sa renoveze un apartament, o parte au facut bine, o parte si-au batut joc. Doresc sa stiu daca pot ... (vezi toată discuția)