avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 860 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Cetateni blocati pe pagina social media a primariei
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Cetateni blocati pe pagina social media a primariei

Daca o institutie publica (primaria orasului in cazul de fata) are o pagina de Facebook , este legal sa blocheze mai multi cetateni din orasul respectiv? Practic toti cetatenii care -si exprima dezacordul cu actiunile sau lipsa de actiune a primariei sunt blocati. Ma refer la pagina ofociala a primariei, nu a primarului care poate sa faca ce vrea pe pagina lui personala.
Cel mai recent răspuns: Mihnea40 , utilizator 14:51, 24 Octombrie 2024
E o pagină plătită?
nu stiu
Poate e pagina cuiva care se numește primăria X.
nu, este pagina oficiala a primariei; si sunt destul de multi cetateni care se plang ca sunt blocati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comentarii sterse pe facebook-ul primariei Ioan_Chris Ioan_Chris Buna ziua. Primaria unui oras, și care are cont pe facebook îmi poate sterge comentariile negative și ma poate bloca? Am adus unele critici asupra ... (vezi toată discuția)
Libertatea de exprimare Bojundo Bojundo Buna ziua Ma numesc Bogdan Radu. In orasul in care locuiesc primaria detine si o pagina de Facebook. Din pacate pe aceasta pagina a primariei, comentariile ... (vezi toată discuția)
De un an sunt hărțuită pe facebook, aproape constant, de o persoană care pare că are tulburări psihice. pot să fac ceva concret ca să înceteze această situație? Camelia2312 Camelia2312 Buna ziua, De 1 an an de zile, cu pauze, ce e drept, sunt hartuita on-line pe facebook, imi agreseaza insulte ( pe profil sau personal, dar si in grupuri ... (vezi toată discuția)