avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 812 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... SRL-prestări servicii în străinătate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

SRL-prestări servicii în străinătate

Bună Ziua.
Doresc sa deschid o societate srl in Romania si sa prestez sevici in Franta.
În momentul de fata lucrez pentru o firma de interim di. Romania in franta dar societatea de aici din Franța imi propune de ceva timp sa îmi deschid o firma în România și sa îmi dea santiere, domeniul ar fi instalații sanitare. Ce trebuie sa știu înainte sa ma apuc ma refer la acte, taxe, etc etc. Am înțeles ca nu pot lucra mai mult de 3 luni în străinătate cu firma din România, ce trebuie sa fac sa fie totul legal, pentru început am fi doar 3 -4 oameni inclusiv eu ca și proprietar al societăți din România.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:49, 23 Octombrie 2024
pasi :
1. Infiintarea societatii
2. angajarea de personal
3. incheierea unui contract de prestari servicii cu societatea din Franta.
4. Detasarea salariatilor din tara in Franta.
Și pentru detasa personalului in Strainatate ce acte sunt necesare și pe ce perioadă ii pot detasa
Contractul de prestari servicii incheiat intre cele doua societati.
Decizie de detasare
Formularul A1.

Se pot detasa pe 12 luni ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! santem o societate nou infiintata cu activitate in ... crycris80 crycris80 Buna ziua! Santem o societate nou infiintata cu activitate in domeniul constructiilor si care intentioneaza a incheia un contract in vederea prestarii acestor ... (vezi toată discuția)
Formularul a1 C-Iulia C-Iulia Care sunt conditiile Obligatorii impuse unei firme pentru a aplica pentru formularul A1,Mai ales legat re TVA dar si restul. (vezi toată discuția)
Angajare romani in strainatate crisalex crisalex Heeelp!! O societate X romana angajeaza lucratori romani.O societate straina din Europa subcontracteaza lucrari cu societatea romana X. 1. Pe ce baza pleaca ... (vezi toată discuția)