Daca DGASPC , in urma asistarii la audierea minorului de catre judecator, depune in instanta un Raport de constatare total eronat, chiar rauvoitor, impotriva mamei, cum il pot contesta?
Reprezentantul DGASPC a luat in considerare toate minciunile spuse de copil la adresa mea si a recomandat domiciliul permanent la tata. Anterior, expertiza psihologica dispusa de instanta a constatat ca minorul are "starea mentala a unui copil alienat", si ca tatal refuza colaborarea cu mine pentru remedierea situatiei, fara a spune clar ca tatal este alienatorul si recomanda custodie comuna.
Faptul ca spusele copilului despre mine sunt total neadevarate pot dovedi cu probe in instanta (poze, filmari, mesafe whatsapp). Iar pe baza acestor minciuni, fara sa consulte probele de la dosar, reprezentantul DGASPC recomanda dintr-o data custodia tatalui.
Imi puteti da un sfat cum ma pot indrepta impotriva acestui raport al DGASPC depus in instanta?
Mentionez ca anterior, in urma monitorizarii relatiei mama-copil, DGASPC m-a sustinut, criticand atitudinea tatalui de refuz al colaborarii.
Inteleg ca este greu sa lupti, chiar cand ai probe, impotriva unei institutii a statului care te nedreptateste in mod evident!
Oricum, va multumesc pt.raspuns!
Exact asta sper, desi pana acum judecatorul nu mi s-a parut ca are rabdare! Sper ca de aceasta data sa aiba rabdare si sa decida asupra concluziilor raportului DGASPC dupa ce analizeaza probele prezentate.
Voi incerca sa contest si la conducerea DGASPC.
Va multumesc pt raspuns!