avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Am un SRL cu cod caen 4791
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Am un SRL cu cod caen 4791

Buna ziua. Am un SRL cu cod caen 4791, deschis in baza unui contract de comodat la apartamentul sotiei, fara activitate la sediu. La sugestia contabilei, deoarece nu pot deconta mai nimic pe firma ( mobilier, sau chestii necesare activitatii) deoarece nu am declarata activitate la sediu, am decis sa fac un contract de inchiriere pentru o camera din acelasi apartament, pentru a il transforma in punct de lucru. Doar ca acest fapt mi-a facut deja 3 drumuri la onrc, care nu se pun de acord ce documente sunt necesare acestui demers. Intrebarile mele ar fi dupa cum urmeaza:
1. Care este cea mai buna solutie, sa las contractul de comodat sa mearga in continuare - iar firma sa fie fara activitate la sediu, si sa deschid punct de lucru pe o singura camera din acel apartament conform unui nou contract de inchiriere, sau sa anulez acel contract de comodat (pe baza noului contract de inchiriere) si sa pun sediul social in camera mentionata mai sus, iar mai apoi sa trec in declaratie ca am activitate la acest sediu ?
2. Ce acte ar trebui depuse pentru aceste demersuri la ONRC?

Va multumesc anticipat pentru eventualele raspunsuri!
Ultima modificare: Miercuri, 23 Octombrie 2024
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Srl activitate la terti - contract de comodat ?! avo7 avo7 Buna ziua, Pt inregistrare SRL fara punct de lucru (dezvoltare software de ex), daca se alege ca optiune \"activitate la terti\", mai e nevoie de contract de ... (vezi toată discuția)
Autorizații activitate handmade la domiciliu ionelbaciu87 ionelbaciu87 Buna ziua! Am un certificat constatator de la ONRC care spune că atestă înregistrarea declarației pe proprie răspundere cum că firma îndeplinește ... (vezi toată discuția)
Deducere chirie sediu social dpacks dpacks Buna ziua, am un PFA fara punct de lucru declarat (programator), si un contract de chirie intre PFA si o persoana fizica pentru inchirierea in favoarea PFA a ... (vezi toată discuția)