avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1080 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita Credit bancar in executare, in faza ...
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita Credit bancar in executare, in faza evaluarii ...

Executare silita
Credit bancar in executare, in faza evaluarii imobiliare a unei cote-parti, pana la acest moment nu am fost anuntati coproprietarii de expert de o eventuala întâlnire și inspectarea a imobilului . De precizat ca in cartea funciara este notata valoarea creanței conform hotărârii de încuviințare a executarii silite, nu este înscrisă nici o somație imobiliara. Intrebări:
1. Nu este obligat expertul înainte de a emite raportul sa solicite o astfel de întâlnire și lămuriri astfel încât stabilirea prețului sa fie corecta ?
2. După depunerea raportului executorul este obligat sa îl aducă la cunoștința părților, aceasta însemnând ca trebuie sa astept sa îmi fie comunicat acest raport sau nu ? Se poate aduce la cunoștința odată cu emiterea publicației de vânzare sau care este ordinea cronologica a acestor acte procedurale ?
3. După depunerea raportului executorul este obligat sa trimita somație imobiliara pentru achitarea creanței, sa astepte termenul de 15 zile și ulterior acestui termen sa emită publicația de vânzare sau emite publicația de vanzare direct cu comunicarea datei respective ?

Sper sa răspundeți,
Mulțumesc,
Ultima modificare: Joi, 24 Octombrie 2024
gitana, utilizator

Alte discuții în legătură

Urgent Întrebare : dacă o creanta este notata în cartea funciara ... gitana gitana URGENT Întrebare : Dacă o creanta este notata în cartea funciara a unui imobil in temeiul unei hotarari de incuviintare a executarii silite, creditorul ... (vezi toată discuția)
Publicatie de vanzare pe un teren in indiviziune barbutadddddddddddddd barbutadddddddddddddd [b]Am nevoie urgenta de un sfat[/b] : Sintem 6 coproprietari ai unui teren de 4 ha. Unul dintre acesti coproprietari a imprumutat o suma de 100.000 de ... (vezi toată discuția)
Contract de credit = titlu executoriu chrissrea chrissrea Buna ziua! Am o problema la care va rog sa ma ajutati. O banca comerciala poate trece la vanzarea unei case ipotecate numai in baza contractului de credit si a ... (vezi toată discuția)