avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 959 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Buna ziua! As dori sa stiu care este termenul de ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Buna ziua! As dori sa stiu care este termenul de prescriptie ...

Buna ziua!
As dori sa stiu care este termenul de prescriptie a documentatiilor tehnice economice aferente obiectivelor de investitie si care este legea in care este specificat acest lucru. Ma intereseaza pentru scoaterea din investitiile in curs a celora prescrise. Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Scoatere teren intravilan din circuitul agricol tibik tibik Buna ziua, Am un teren in judetul Ilfov, intravilan agricol. De la primarie mi s-a spus ca pentru a putea construi pe el trebuie sa-l scot din circuitul ... (vezi toată discuția)
Tipuri cheltuieli din capitolul de proiectare si inginerie din devizul general - obiective de investitii si lucrari de interventie Razvandvl Razvandvl Ce tipuri de cheltuieli sunt incluse in capitolul de Proiectare si Inginerie din Devizul General pentru obiective de investitii si lucrari de interventie si ... (vezi toată discuția)
Scoatere teren din circuitul agricol meleka meleka buna detin o suprafata de 62000 mp intr o comuna in momentul de fata terenul are destinatia arabil extravilan as dori sa scot din circuit agricol si sa l ... (vezi toată discuția)